Valkosipulifenkoli
Tänään teimme broilerin fileepihvit ja kaveriksi, kuin myös perunan, riisin tms. korvikkeeksi valkosipulifenkolia. Pakko sanoa, että tykkään tästä enemmän kuin retikasta, ehkä se on se koostumus.
Tarvitset:
Fenkolia 1 kpl (kahdelle)
suolaa
kuohukermaa 2dl
kurkumaa n. 1/4 tl
valkosipulia (yksikyntinen reilu puolikas)
mustapippuria rouhittuna
Lämmitä uuni 200 asteeseen.Suikaloi fenkoli ja leikkaa suikaleet lyhyemmiksi. Älä pelästy fenkolin voimakasta aniksen tuoksua, se häviää kypsennettäessä, eikä myöskään maistu siltä)
Levitä suikaleet vuualle. Purista valkosipuli joukkoon, Ripottele kurkumaa päälle ja kaada kerma joukkoon. Sekoita. Mausta vielä suolalla ja pippurilla. Paista 20-30 minuuttia.
Valmiina! Mukaan vielä itse tehty aioli, eli valkosipulimajoneesi. Nam!
Tarvitset:
Fenkolia 1 kpl (kahdelle)
suolaa
kuohukermaa 2dl
kurkumaa n. 1/4 tl
valkosipulia (yksikyntinen reilu puolikas)
mustapippuria rouhittuna
Lämmitä uuni 200 asteeseen.Suikaloi fenkoli ja leikkaa suikaleet lyhyemmiksi. Älä pelästy fenkolin voimakasta aniksen tuoksua, se häviää kypsennettäessä, eikä myöskään maistu siltä)
Levitä suikaleet vuualle. Purista valkosipuli joukkoon, Ripottele kurkumaa päälle ja kaada kerma joukkoon. Sekoita. Mausta vielä suolalla ja pippurilla. Paista 20-30 minuuttia.
Valmiina! Mukaan vielä itse tehty aioli, eli valkosipulimajoneesi. Nam!
Kommentit
Lähetä kommentti