Kalamiehen viettelys

                                               


Aina kaivataan soosseja ja kastikkeita!

Tämän ohjeen otin joskus Maku lehdestä juhlia varten ja muutan sen tässä nyt pienemmäksi, koska kyse oli isoista juhlista.Nykyään teen tätä ihan ilman juhliakin ti sitten elämäni on yhtä juhlaa =D heh, vitsi!

200-250g g kylmäsavustettua lohta
punasipuli
tilliä hienonnettuna
vajaa tl roseepippuria hienonnettuna
1 tlk ranskankermaa

Leikkaa lohiviipaleet pieniksi suikaleiksi saksilla. Hienonna sipuli ja murskaa rosepippurit pieniksi kämmenellä ja lisää joukkoon. Sekoita kaikki ainekset. Anna maustua jääkääpissa jonkin aikaa.
Olen joskus lisännyt tähän myös kaviaarin korviketta, eli merilevästä tehtyä "kaviaaria". Huikean hyvää vaikka salaatin kanssa!


                                     
                                                 


Kommentit

Ketoemäntä suosittelee: