Tomaatti-paprikavuoka




Tää on niin hyvää! Ihan viimeiakaisin lempilisäke.
Välimerelliset maut...ah, koko kombo! Sopii maustetulle lihalle, pihville, kanalle. Lohelle en tätä laittais, koska veisi lohen maut.


Tarvitset:

-n 5 tomaattia
- 1-2 punaista paprikaa riippuen koosta
-fetaa 200g
-oliiviöljyä
- yhden sitruunan mehu
-valkosipulia 4 kynttä
- juustoraastetta
-basilikaa kuivana tai tuoreena

Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen.
Huomioi vuuan koko. Tässä noin 15 cm leveys ja riittää kahdelle kahdeksi päiväksi, eli tuplaa annos jos porukkaa enemmän.

Lorauta öljyä ja sitruunamehua vuuan pohjalle. Pilko tomaatti ja paprika ja feta, sekä purista valkosipuli. Lado edellä mainitut vuokaan+ basilika ja ripsuttele mustapippuria hiukan vuokaan. Lorauta hieman vielä oliiviöljyä ja sitruunamehua päälle. Ripottele päälle juustoraaste.
Paista uunissa kunnes juustoraaste sulanut.



Kommentit

Ketoemäntä suosittelee: