Pekoninachot
No ainahan voi keksiä uusia "kisaevään" ansainneita kohteita ja nämä ovat kivoja naposteltavia muutoinkin. Näiden nachojen kanssa tehtiin myös itse maustettu jauheliha ja guacamole, sekä tietenkin salsaa. Raikasta salaattia vielä ja aivan ihana herkkulautanen on valmis.
Tarvitset:
-70g mozzarella juustoraastetta
-70g jotakin muuta raastetta, emmental, gouda, cheddar esim.
-pekonia (itse laitoin koko paketin)
-oreganoa
-chilijauhetta
Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Leikkaa pekoni pieniksi paloiksi. (yrttisakset olikin näppärät tässä, tuli kokeiltua ensimmäistä kertaa)
Aseta uunipellille leivinpaperi ja ripottele päälle juustot, pekoni ja mausteet tasaisesti. Paista 12minuuttia.
Haluatko tehdä nachoksille guacamolen? Sen ohje tässä: http://www.ketomenu.fi/2020/08/guacamole.html?m=1
Kommentit
Lähetä kommentti